Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер съобщи, че за него

...
Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер съобщи, че за него
Коментари Харесай

Мануел Нойер обяви, че е със счупен пищял, сезонът за него приключи

Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер заяви, че за него футболният сезон е завършил, откакто стражът е счупил пищял на крайници си по време на ски почивката си.

36-годишният Нойер написа в обществените мрежи, че през вчерашния ден е претърпял интервенция в резултат на рухването, само че е наясно, че този случай на процедура поставя завършек на сезона му.

" Здравейте, мога да кажа единствено, че годината можеше да приключи и по-добре за мен. Докато се пробвах да прочистя главата си с каране на ски, счупих пищяла на крайници си. Операцията ми беше през вчерашния ден. Големи благодарности на докторите! Но ме боли, когато знам, че сезонът за мен към този момент е завършил ", написа Нойер.

До този миг през акцията Мануел Нойер има изиграни 16 дуела през акцията за клубния си отбор.

Освен това опитният пазач беше и капитан на Германия по време на всички три мача на Бундестима от груповата фаза на международното състезание в Катар. За негово страдание обаче германците останаха на трето място в група с Япония, Испания и Коста Рика и по този метод за втори следващ Мондиал четирикратните международни първенци не съумяха да се класират за елиминациите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР