Капитанът на българския национален отбор по баскетбол Чавдар Костов обеща

...
Капитанът на българския национален отбор по баскетбол Чавдар Костов обеща
Коментари Харесай

Чавдар Костов обеща да завърши кариерата си в Левски

Капитанът на българския народен тим по баскетбол Чавдар Костов даде обещание да приключи кариерата си в Левски.

Това се случи след тласкане от страна на Константин Папазов по време на церемонията за награждаването на най-отличителните играчи за 2022 година на Българската федерация по баскетбол.

Чавдар Костов получи наградата за най-хубав състезател в Национална баскетболна лига за 2022 година и беше награден персонално от Папазов.

Колоритният експерт употребява трибуната да се извини на легендата на Левски Юлия Боянова, с която имаше спор от 2009 година насам. 
 Чавдар Костов пред Sportal.bg: Нивото на баскетбола не е това, което е било преди години Чавдар Костов пред Sportal.bg: Нивото на баскетбола не е това, което е било преди години
Също по този начин той провокира Костов да обещае, че ще приключи кариерата си в Левски, когато реши да избере финален спортен сезон.
 Чавдар Костов е номер 1 в НБЛ на годишните награди на федерацията Чавдар Костов е номер 1 в НБЛ на годишните награди на федерацията
" През 2004-та Лукойл ме предложения за треньор, а Чавдар беше на 16 години. По може предпочитание господин Везенков извърши уговорките към Левски и взехме Чавдар в Лукойл. Това е някакъв грях към Левски, без значение че тогава финансово е било обезпечено. Сърцето на Чавдар е синьо.

Сега той би трябвало да употребява тази огромна естрада да обещае да изиграе последния си сезон в кариерата в Левски, когато реши ”, сподели Папазов, а Костов в действителност даде обещание пред присъстващите в залата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР