Капитанът на Атлетико Мадрид Коке бе принуден да пропусне дербито

...
Капитанът на Атлетико Мадрид Коке бе принуден да пропусне дербито
Коментари Харесай

Коке за съдийската бригада на дербито с Барселона: Те са купени

Капитанът на Атлетико Мадрид Коке бе заставен да пропусне дербито против Барселона през уикенда, откакто получи травма в подколянното сухожилие в съботата преди дуела. Това наложи отсъствието му, защото в щаба на “дюшекчиите ” взеха решение да не рискуват по-дълго неявяване на играча. Мадридчани се показаха на равнище на “Камп Ноу ”, само че все пак изгубиха с минималното 1:0. Камерите по време на дуела обаче хванаха забавен миг точно с Коке, който споделя: “Те са купени ”, визирайки съдийската тройка на дуела. 

Случаката е още по-интересна в подтекста на това, че сега Барселона е с повдигнати обвинявания точно за продължителна корупция в света на спорта, откакто стана ясно, че в продължение ан 17 години са изплатили над 7 милиона евро на някогашния заместител началник на съдийската комисия Хосе Мария Енрикес Негрейра.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР