Капитанът на Атлетико Мадрид Хорхе Ресурексион Меродио - Коке коментира

...
Капитанът на Атлетико Мадрид Хорхе Ресурексион Меродио - Коке коментира
Коментари Харесай

Коке: Беше тежка вечер

Капитанът на Атлетико Мадрид Хорхе Ресурексион Меродио - Коке разяснява след отпадането на четвъртфиналите в Шампионската лига, че във футбола би трябвало да се възползваш от възможностите си. Атлетико загуби с 2:4 при гостуването на Борусия Дортмунд в реванша и отстъпи с 4:5 общ резултат.

" Получи се мач с много обрати. Но във футбола би трябвало да се възползваш от възможностите си. Победихме вкъщи, само че не си свършихме до дъно работата. Тук в Дортмунд също имахме страхотни шансове. Имахме опция да изравним резултата и да продължим в шампионата, само че, когато не използваш възможностите си, се случва това. Особено, когато става дума за Шампионската лига ", съобщи Коке пред Movistar.
 Борусия (Дортмунд) пречупи Атлетико (Мадрид) в вманиачен мач и е в топ 4 на Шампионската лига!
Борусия (Дортмунд) пречупи Атлетико (Мадрид) в вманиачен мач и е в топ 4 на Шампионската лига!

Супер конфликт на " Сигнал Идуна Парк "

" Тежка вечер за нас, тъй като имахме качествата да реагираме по-добре. Техните голове ни нараниха, тъй като ги означиха много бързо един след различен ", сподели още футболистът на Атлетико Мадрид.

" Очевидно това е удар за нас, тъй като положихме големи старания и в двата мача. Направихме ужасно показване в Шампионската лига, само че това боли. Ядосани сме, тъй като искахме да се класираме за полуфиналите. Това е футболът и той може да бъде нечовечен. Трябва да вдигнем глави и на първо място да благодарим на почитателите си, които пътуваха с нас ", приключи Коке.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР