Капитанът Конър Макдейвид записа хеттрик при победата на Канада с

...
Капитанът Конър Макдейвид записа хеттрик при победата на Канада с
Коментари Харесай

Канада печели, а Русия допусна първа загуба на Световното

Капитанът Конър Макдейвид записа хеттрик при успеха на Канада с 5:0 против Норвегия на международното състезание по хокей на лед в Дания, до момента в който Чехия надделя Русия с 4:3 след продължение. По-рано денем Съединени американски щати завоюва с 3:2 против Латвия за четвъртата си поредна победа в шампионата, а Словакия се наложи над Франция с 3:1 и резервира шансове за четвъртфиналите.

Бо Хорват вкара останалите два гола за канадците против норвежците, а вратарят Къртис Макелини направи единствено девет спасявания за шутаута.

Давид Пастърнак и Давид Крейчи от „ Бостън Брюинс “ се причислиха към чешкия народен тим в четвъртък сутринта, а часове по-късно наличието им се усети и те помогнаха за успеха с 4:3 над Русия след продължение. Пастърнак вкара два гола, в това число победния при 1:37 минути до сирената, а Крейчи приключи срещата с попадение и три асистенции.

Никита Нестеров, Михаил Григоренко и Александър Барабанов вкараха за руснаците, които не позволиха голове в предходните си три мача.

Швеция е водач в група " А " с актив от 12 точки и две пред Русия, до момента в който Швейцария и Словакия са трети и четвърти надлежно с девет и седем точки. Чехите са пети с шест. В група " Б " води Съединени американски щати с 10 точки, колкото има и Канада след четири мача. Финландия заема третото място с девет пункта, а Латвия е на четвърто с шест.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР