Капан за родители е класическа семейна комедия, която излиза за

...
Капан за родители е класическа семейна комедия, която излиза за
Коментари Харесай

Капан за родители - сестрите, които накараха родителите си да се влюбят отново

" Капан за родители " е класическа фамилна комедия, която излиза за първи път през 1961 година По-популярната версия обаче е тази от 1998 година, с която изгрява звездата на.
 Полиамория в деяние - същинската история на една жена, която има открита любовна връзка със фамилен мъж
Какво е да имаш открита любовна връзка с женен мъж

Истинската история на една жена в полиаморна връзка

Тогава едвам на 12 години, актрисата влиза в ролята на две сестри-близначки, които инцидентно се откриват една друга и схващат, че са били разграничени при раждането. След като сплотяват старания обаче, девойките в последна сметка съумяват да накарат разграничените си родители да се съберат още веднъж.

Историята е напълно почтена за приятна сантиментална комедия. Но оттатък реализацията ѝ на екран, години по-късно се трансформира и в преживелица от действителния живот.

Джули и Скот от Охайо, Съединени американски щати, се развеждат през 2014 година, след цели 17 години брак. И колкото и това да е мъчно за двете им дъщери Рейчъл (24 г.) и Каролайн (20 г.), те одобряват решението, защото преценят, че точно то е вярното.

" Вкъщи имаше толкоз доста напрежение и спорове. След като най-сетне пътищата им се разделиха, си казахме: " Това е верният ход. " ", споделя по-голямата сестра.

Когато обаче през 2020 година се случват коронавирус пандемията и изолацията, събитията принуждават двамата родители да заживеят още веднъж дружно под един покрив. И одобряват обстановката, в името положителното за децата си.

" Беше наложително. Нито един от нас не изгаряше от предпочитание да прекара време с другия ", споделя майката.

Сестрите Рейчъл и Каролайн също са били обезпокоени по какъв начин ще се развие това съглашение. И макар че първоначално обстановката не е била лесна за никого от фамилията, след това момичетата забелязват, че майка им и татко им в действителност лека-полека стартират да се схващат все по-добре и даже да се любуват на компанията си.

" Те си прекарваха в действителност добре дружно и това не беше шоу за пред сестра ми и мен. Но не мисля, че родителите ни видяха какво се случва до края на 2021 година ", споделя 24-годишната Рейчъл.

Майка ѝ Джули признава, че фактически ѝ е трябвало известно време, с цел да осъзнае, че се влюбва още веднъж в някогашния си брачен партньор.

" Забелязах, че се дръзвам доста повече. Никой не ме кара да се дръзвам толкоз мощно, колкото Скот ", споделя тя.

След като майката претърпява две тежки загуби на свои близки хора, бившият ѝ брачен партньор остава неразделно до нея и я поддържа. Тогава и осъзнава, че фамилията е всичко, което има значение за нея и четиримата в действителност имат потребност да бъдат още веднъж дружно.

Така, през цялата 2021 година фамилията живее дружно. Не минава още доста време и сестрите споделят на татко си, че е време да предложи нов брак на майка им. И тъкмо това и се случва, пред разчувстваните им към този момент пораснали дъщери.

Втората женитба на Джули и Скот се случва на 28 декември 2023 година Въпреки че на церемонията участват единствено близки, тя е излъчена и онлайн в TikTok и даже е гледана от милиони консуматори, написа Today.

successful parent trap????????

" Край на войната. Родители ни са публично женени и към този момент не сме деца на разведени. Успешен капан за родители ", гласи описанието към видеото от събитието. А мненията под него преливат от хубави пожелания.
 Хуанита Пиенаар - дамата, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка
Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата постоянно има проект за любовта

Сега сестрите Рейчъл и Каролайн нямат терзания дали вторият брак на родителите им ще се получи. По думите на девойките двамата са научили доста скъп урок за прошката, израстването и търпението.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР