Кънтри музиката е типична за САЩ, откъдето тя произлиза и

...
Кънтри музиката е типична за САЩ, откъдето тя произлиза и
Коментари Харесай

Какво се случва, когато рапът срещне кънтри музиката

Кънтри музиката е типична за Съединени американски щати, откъдето тя произлиза и има най-вече почитатели. Рапът също е на огромна респект там, само че не сме се замисляли какво ли ще излезе, в случай че двата музикални стила бъдат смесени. Не ни е минавало през главите, просто тъй като са радикално разнообразни.

Публикация, споделена от Lil Nas X (@lilnasx) на Апр 10, 2019 в 1:51 PDT

20-годишният рапър Монтеро Ламар Хил, по-известен като Lil Nas X , обаче взема решение да ревизира какво би станало, в случай че изпее кънтри парче, само че видяно през призмата на рапа. " Old Town Road " се възприема доста добре от хората и даже оглавява класацията на Billboard за най-слушани кънтри песни.

По-късно обаче Billboard взема решение да отстрани песента от класацията, тъй като не отговаряла на стандартите за кънтри парче. Тогава Lil Nas X взема решение да отвърне на удара и се обръща на легендата на кънтри музиката Били Рей Сайръс , който пък е и татко на Майли Сайърс.

Публикация, споделена от Lil Nas X (@lilnasx) на Апр 5, 2019 в 11:01 PDT

Парчето бива записано още веднъж, само че този път с присъединяване на Сайръс. По този метод никой не може да оспори, че " Old Town Road " не попада в графата кънтри музика. Интересът към ремикса е голям, като за малко повече от седмица песента е с над 43 милиона преглеждания в YouTube, колкото имаше оригнала за над четири месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР