Каним всички будни български граждани на 1 октомври 2023 г.

...
Каним всички будни български граждани на 1 октомври 2023 г.
Коментари Харесай

Поход за мир, независимост и социална справедливост - 1 октомври, 15.00 часа, НДК

Каним всички будни български жители на 1 октомври 2023 година от 15.00 ч. пред пилоните на НДК на Поход „ За мир, самостоятелност и обществена правдивост “ със следните апели:

Да на България – Зона на мира, Брод за мир! Да на Референдума за мир и суверенитет! Не на преобразяване на Родината ни във фронтова страна, експорт на оръжие за въоръжени спорове и изпращане на български военни да се бият за непознати ползи!

Да за мощна българска войска, въоръжена с оръжие, създадено у нас.

Не на непознати военни бази, плащани с български пари. Не на окупацията на Отечеството ни от непознати войски под какъвто и да е претекст!!!

Да на развиването и модернизацията на българската енергетика!

Не на продажбата на блоковете на АЕЦ „ Белене “! Не на преждевременното и неразумно затваряне на енергийния комплекс „ Марица-Изток “!!!

Да на Референдума „ Да бъде или не България член на Еврозона-та!

Не на финансовото плячкосване на страната ни посредством експорт на капитали и източване на паричните ресурси на Валутния ръб!

Да на развито българското земеделие – отглеждане на животни, зърно, зеленчуково и плодово произвеждане, на съвременна хранително-вкусова индустрия! Не на безотговорен импорт на храни, в това число ГМО, токсични и впрочем такива!

Да на Референдум за националната празнична система и монументалната историческа памет! Не на промяна на националния празник 3-ти март! Не на разрушение на Паметника на Съветската войска, в който е вграден и героичния спомен за присъединяване на българските войни в битката против хитлеризма, и чието присъединяване уми лицето на България от срамния съюз с Хитлер и избави Родината ни от Трета национална злополука!

Да на обичайните полезности – майчинство, семейство и Родина! Да на Светото Православие с неговото безспорна хуманна същина и сплотяваща Отечеството ни мощ! Не на Истанбулската спогодба и джендърната идея! Не на нечистоплътните игри с православната религия посредством безплодни обвинявания!!!

Да на гражданския мир, учреден на взаимно почитание, приемливост и отговарящ обществен език! Не на откритите нагли апели за революция от вида на „ Нужен ни е Български майдан, кръв и принуждение “, както и мълчанието на държавно управление и прокуратура пред това безсрамно предизвикателство! Не на всевъзможни скрити и открити провокации!

Да на създаване на способена, некорумпирана и ефикасна локална и държавна власт! Не на безумните смени и назначение на „ наши хора “ в администрацията, което на процедура основава вътрешни спорове и обезсилва работата ѝ.

Нашият главен апел е:

Оставка на държавното управление „ Денков-Габриел “ като зловредно за сегашното и бъдещето на нашето благо Отечество!

Саморазпускане на 49-то Народно заседание, където болшинството, формирано от „ ПП-ДБ “, „ ГЕРБ-СДС “ и Движение за права и свободи със своята поддръжка на горното държавно управление потвърждава, че не го е грижа за Родината ни!

Български Национален Съвет за мир,  Сдружение „ Брод за България “,

Сдружение „ Справедлива България “,  Сдружение „ Ляв Поглед “,

Офицерски конгрес „ Войни за мир “, Сдружение „ Жени и майки за мир “,

Сдружение „ Ветерани на труда за мир “, Антифашистки форум-България

СПОДЕЛЯЙТЕ В ПРОФИЛИТЕ СИ, В СТРАНИЦИТЕ И ГРУПИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК!?

ПОКАНЕТЕ ВАШИ БЛИЗКИ НА ПОХОДА!?

В " КОМЕНТАРИ " ПОД ТЕКСТА МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПРИЗИВА С " ДА ", " ПОДКРЕПЯМ ", ПРИСЪЕДИНЯВАМ съдебна експертиза, ЩЕ УЧАСТВАМ ИЛИ В СВОБОДНА ФОРМА ИЗРАЗЕТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР