Каним ви във фабриката за щастие на кулинарния блогър ,

...
Каним ви във фабриката за щастие на кулинарния блогър ,
Коментари Харесай

Лора Аспарухова: Човек губи най-много време в това да разбере какво го прави щастлив

Каним ви във фабриката за благополучие на кулинарния блогър, която ни демонстрира по какъв начин да не се лишаваме от десерта си. Нещо, с което постоянно започваме безконечната битка с килограмите. Рецептите й на FIT Sweets by Lori са освен нискокалорични, само че и здравословни, вкусни, лесни и бързи за подготвяне. Като едно работещо момиче Лора знае освен какъв брой е скъпо времето, само че и по какъв начин то не би трябвало да бъде за сметка на положителната храна и тренировките. Преминала през своя път на смяната, тя е ентусиазъм за всички, които към този момент са подготвени да поемат по този път. Да създадат първата крачка, да спрат с оправданията и да изградят своята фабрика за благополучие.

Ако сте измежду тях, ние сме подготвени да ви мотивираме, още повече и дружно с Birell, бира без алкохол, ние ще ви помогнем да действате без компромис, освен със страхотния й усет, естествена прохлада и натурални съставки, а и с ново предизвикателство. Какво е то? Публикувайте ваша фотография или видео в деяние във Фейсбук или Instagram (важно е постовете да са публични) с #ПредизвикахСе, разкажете за какво избрахте тъкмо това предизвикателство и всяка седмица може да спечелите страхотни награди, а огромна премия е велосипед Drag. Срокът е до 10 март.

В началото на всяка година си слагаме някакви персонални провокации. Ти стартира ли годината с нещо, с което провокира себе си и какво беше то?

Предизвиквам себе си всеки ден, тъй като имам вяра, че това е методът човек да върви напред. Тази година съм си дала обещание да не преставам да развъртвам със същата сила, мощ и предпочитание своята „ Фабрика за благополучие “ – FIT Sweets by Lori. Предизвикателството, което си насочвам е да довърша втората си кулинарна книга.

Кога осъзна, че би трябвало да промениш метода си на живот? Как стартира?

Осъзнах, че е време за смяна, когато обездвижването стартира да вреди на здравето ми, да усещам липса на тонус и работливост. В началото ходех на спорт без упования и мотивация, два пъти седмично в обедната отмора. Постепенно болките отшумяваха, а желанието ми да не преставам да си потвърждавам, че мога повече, ставаше все по-силно. Промених питателните си привички, започнах да отстранявам повече време на нещата, които ме вълнуват, сътворих страничката си за ФИТ десерти – едно щастливо премеждие, в което влагам цялото си сърце.



Коя беше водещата ти мотивация да превърнеш новия си метод на живот в неизменност?

Това да потвърдя на себе си, че неналичието на време няма да ме спре да преследвам фантазиите си. Всъщност точно това ме направи по-организирана, по-концентрирана и по-изобретателна. Водещата ми мотивация беше желанието да направя нещо вълнуващо, което да придаде цвят на деня ми. Всъщност човек губи най-вече време в това да разбере какво го прави благополучен. Всичко стартира в търсене на отговора.

От кое ти беше мъчно да се откажеш?

Не мисля, че има нещо, от което съм се отказала. По-скоро при мен се оказа по-трудно не да стартира, а да продължа, когато резултатите се бавеха. Тогава ми трябваше самообладание, което и до в този момент на моменти ми липсва. С времето осъзнах, че смяната идва, едва когато мисълта се успокои и пътят към нея стартира от вътрешната страна на открито. Бавно, с неизменност, с схващане към самите нас. Защото тренировката не е наказване, здравословното хранене не е лишаване и почивката не е опрощение.

За да постигнеш задачите си би трябвало отдаденост, неизменност и най-много време.

Имаше ли хора, от които се въодушевяваше за смяната?

По-скоро въодушевих сама себе си. Исках да видя на какво съм способна и да си потвърдя, че  мога да се оправя, макар напрегнатото всекидневие. Всъщност смяната, която започнах беше главно тази в метода ми на мислене. Вдъхнови ме чувството да се усещам във форма и желанието да реализира вътрешен баланс, към който и до в този момент се стремя. Има доста хора, които са ми помогнали със препоръки и поддръжка по този път. Благодарна съм на всеки един от тях.

Често обичаме да се оправдаваме, че нямаме време за тренировки. Ти какво би посъветвала дамите, които са извънредно заети, само че биха желали да отделят време за извършения?

Бих ги посъветвала единствено да опитат. Всяко начало е мъчно, само че напъните си заслужават. Аз одобрявам тренировката като време за слушане на хубава музика, в което
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР