Кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков коментираха темата

...
Кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков коментираха темата
Коментари Харесай

Герджиков нападна: Г-н Радев, слезте от облаците на земята!

Кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков разясниха тематиката със сигналите за пазаруване на гласове и арестите, последвали от това. Както е известно, от ГЕРБ, която поддържа ректора на СУ в акцията, оповестиха, че са репресирани от вътрешния министър Бойко Рашков. Румен Радев изрично отхвърли това и добави, че се работи единствено по сигнали.

Тук Герджиков сподели: " Г-н Радев, слезте от облаците, стъпете на земята, обиколете малко страната, не със свитата си. Питайте хората там, където ходите, какво виждат, какво прави полицията ", на което Радев отговори: " Аз от дълго време обикалям земята. Отдавна съм слязъл от облаците, жив и здрав при моята рискова специалност. Много крепко съм стъпил на земята. И съм в контакт с доста хора. Хората утвърждават. Казаха - благодарим ви, стопираха да ни мачкат, с цел да търгуваме гласове ".

След това Герджиков попита сътрудника си за какво крие новата Конституция, за която не един път е говорено, а Радев отговори, че партията, подкрепила съперника му, е основала подобен документ за една нощ, който е нямал нищо общо с правото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР