Кандидати за народни представители се срещнаха с жители на кв.

...
Кандидати за народни представители се срещнаха с жители на кв.
Коментари Харесай

Образованието е част от националната сигурност, обявиха „БСП за България“ в Бургас

Кандидати за народни представители се срещнаха с поданици на кв. Лозово и приканиха присъстващите да бъдат дейни в изборния ден

Среща с поданици на бургаския квартал Лозово организира лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за 2 МИР-Бургас инж. Петър Кънев. Той беседва с локалните хора дружно с претендентите за народни представители от листата на социалистите Станимир Баев, Георги Георгиев, Стоян Стоянов, Паруш Парушев и общинският водач на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов.

„ За две години пети път отиваме на избори. Знаем, че всички са изтощени от това. Но всеки глас е доста значим. Разчитаме на Вашата поддръжка! “, сподели инж. Петър Кънев при започване на срещата. Той показа себе си и своите сътрудници и още веднъж изрази убеденост в положителния резултат, който чака социалистите да имат на идните парламентарни избори.
 Инж. Кънев направи подаяние за пенсионерския клуб в Лозово, което по избор на членовете на организацията ще бъде употребявано за обезпечаване на обзавеждане за залата им
Вторият в листата на обединението - Станимир Баев, благодари на жителите на „ Лозово “ за топлия банкет. Той показа своите визии във връзка с измененията, които е нужно да бъдат направени в областта на образованието.

„ Моето кредо е: „ Учене през целия живот “, зави Баев.

„ Благодарен съм на Българска социалистическа партия, че още веднъж слага приоритет на образованието. Считам, че позицията ми се дължи на отношението на партията към образованието, което е част от националната сигурност. Много е значимо да бъдат подхванати виновни стъпки към унищожаване на всевъзможни непознати идеологии и да бъде възпрепятствано навлизането им в образованието. Една от тях е джендър – идеологията, против която Българска социалистическа партия предприе акция “, беше безапелационен претендентът за депутат, който работи в областта на междинното обучение повече от двадесет години.
 Заедно с лидера инж. Петър Кънев бяха претендентите Станимир Баев, Георги Георгиев, Стоян Стоянов, Паруш Парушев и общинският водач на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов
„ Българска социалистическа партия има поредна политика във връзка с ограниченията, които би трябвало да се подхващат за възрастните хора. Нужно е приемане на Закон за тях, който да даде опция за социализацията им в неработоспособна възраст, тъй че да се усещат те спокойни и задоволени. Една от стъпките в тази тенденция беше повишението на пенсиите. Тази тематика е доста тежка за разискване, тъй като виждате – всеки ден цените порастват “, разяснява още Станимир Баев.

Изказвания направиха и останалите претенденти за депутати. Те срещнаха присъстващите с акценти от предизборната платформа на обединението, дадоха отговор на настоящи въпроси и изслуша мненията на жителите. Разисквани бяха и разнообразни проблеми от районен темперамент.

Представителите на Коалиция „ Българска социалистическа партия “ за България “ приканиха присъстващите да бъдат дейни в изборния ден и да поддържат „ Българска социалистическа партия за България “, като на 2 –ри април гласоподават с номер 1 в бюлетината.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР