Кандидатът за президент проф. призова всички участници в изборите да

...
Кандидатът за президент проф. призова всички участници в изборите да
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: В предизборната битка сме много съперници, но с един общ враг

 Кандидатът за президент проф. прикани всички участници в изборите да създадат вероятното за обединяване към една цел – оправянето с пандемията. При среща с жители в Силистра той съобщи, че страната ни може да излезе от здравната рецесия, единствено в случай че всички съгласно опциите си положат старания – жителите посредством спазването на ограниченията и имунизиране, а политиците – посредством решенията, които вземат и посредством посланията до гласоподавателите.

" Да, изборите са значими, тъй като от тях зависи бъдещето на всички български жители през идващите години. Важно е кои партии ще влязат в идващия парламент, кой ще бъде новият държавен глава. Но когато статистиката регистрира рекорден брой инфектирани, би трябвало да се обединим, с цел да се оправим с общия ни зложелател, който лишава човешки живот - разпространяването на ковид. Здравната рецесия няма нито идеология, нито политически убеждения. Затова превъзмогването на това голямо предизвикателство не трябва да ни разделя, а да ни сплотява “, съобщи проф. Герджиков.

Кандидатът за президент счита, че няма по какъв начин рецесията, в която се намира страната да бъде преодоляна посредством политическо опълчване. " Аз разбирам сложната обстановка, в която се намират и служебното държавно управление и не мога да схвана, за какво вместо да изискат поддръжката на всички, които могат да оказват помощ, не престават да се държат високомерно и да разчитат само на издаването на заповеди и команди “, разяснява проф. Герджиков.

Той напомни думи на във връзка имунизирането и насочи апел към съперниците си в предизборната борба: " Преди два месеца в Рудозем господин Радев сподели, че не е негова работа да приканва жителите да се имунизират, експертите трябвало да създадат това. Аз мисля противоположното - колкото по-високо стои един човек, толкоз по-голям е неговият персонален образец, толкоз по-силни са апелите, които насочва. Затова моля всички претенденти за президентския пост да спрат за миг опълчването и дружно да се обърнем към българските жители с апел да се имунизират, и по този начин всички - политици, лекари, държавни чиновници, учители, жители, всеки с каквото може, да допринесат за излизането на страната от здравната рецесия. "

Проф. Герджиков акцентира също, че желае поддръжката на всички жители на президентския избор, без значение от техните политически убеждения, вяра и етнос, с цел да бъде възобновено спокойствието и да бъдат възобновени вероятностите на страната за развиване.

Днес претендентът за президент проф. се срещна с жители на Силистра. Предстои посещаване и в Тервел и Добрич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР