Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли се доближава

...
Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли се доближава
Коментари Харесай

Ники Хейли се доближава до четири процентни пункта от Тръмп в изненадваща анкета в Ню Хемпшир

Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли се приближава до четири процентни пункта от дългогодишния любимец на Републиканската партия, някогашен президент Тръмп в нова анкета в Ню Хемпшир.

Хейли, която е служила в администрацията на Тръмп като дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, е била подкрепена от 29% от евентуалните първоначални гласоподаватели на Републиканската партия в Ню Хемпшир, съгласно скорошно изследване на American Research Group извършено по телефона 14-20 декември. Проучването сподели, че 33% от евентуалните гласоподаватели на републиканците в Ню Хемпшир са декларирали, че биха подкрепили Тръмп.

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се класира на трето място измежду евентуалните републиканци в Ню Хемпшир на първичните избори, събирайки 13% поддръжка, до момента в който губернаторът на Флорида Рон ДеСантис имаше единствено 6% поддръжка. Вивек Рамасвами получи 5% поддръжка, до момента в който 1% от евентуалните първоначални гласоподаватели на Републиканската партия в Ню Хемпшир о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР