Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, използва социалните

...
Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, използва социалните
Коментари Харесай

Бербатов към футболните клубове: На 18 март предстои редовен конгрес!

Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, употребява обществените мрежи, с цел да направи видео послание към футболните клубове у нас.

Чрез фейсбук страницата " Р-Еволюцията е тук " някогашният голмайстор на ЦСКА и Манчестър Юнайтед прикани клубовете да не се подвеждат и да не подписват заявления, с които да заявят противоречие с обжалването на извършения на 12 октомври Конгрес. По думите му управлението на футболната ни централа употребява своите членове, с цел да се задържи на власт колкото се може по-дълго.
 Венци Стефанов: Ние желаеме с трици маймуни да ловим
Венци Стефанов: Ние желаеме с трици маймуни да ловим

Ботев (Пловдив) е доста сериозен тим и който ги подцени, ще страда, разяснява босът на Славия

" Вече сте наясно с безумните заявления, които се популяризират от името на БФС. Декларации, които нямат безусловно никаква юридическа и правна стойност,при и все пак те се пробват и ви задължават да ги подписвате. С тези заявления БФС се пробва съзнателно да подведе всички вас клубовете - да заявите отвод от законните си права, а точно - когато има безочливи нередности, фалшификации, измами в дейностите на управлението на БФС, вие,клубовете, да не казвате и да не вършиме нищо. Безочието на БФС става още по-голямо, тъй като с настояването да подпишете тези заявления, те ви карат да станете съучастници в тези нередности, да нарушавате личния си правилник - да желаете да не се апелират решенията на предишния конгрес. Абсурд!
 Борислав Михайлов: Доволен съм, че успяхме да спазим периодите за дигитализацията в шампионатите
Борислав Михайлов: Доволен съм, че успяхме да спазим периодите за дигитализацията в шампионатите

Получихме специфични поздравления от ФИФА, коменитра той

БФС е организация на футболните клубове в България и настоящето управление абдикира от отговорностите си да съставлява своите членове и в този момент желае да хвърли всички вас, клубовете, сами да се оправяте с държавните институции. Какво стои зад всичко това обаче е ясно - БФС доста добре схваща, че на никое място не са мечтани и няма кой сериозен общественик да седне и да беседва с тях, камо ли да работи с тях. Както виждаме, съществена опорна точка в програмата на партиите сега, договарящи за сформиране на постоянно държавно управление, е битката с корупцията.

Как тогава БФС си мисли, че след всички неприключили и други започващи следствия за занемареност и подозрение за корупция, те ще бъдат признати от страната за взаимна работа, е изцяло неразбираемо.
 Успех за БФС в процеса по цифровизация на футбола
Успех за БФС в процеса по цифровизация на футбола

Чрез FIFA Connect федерациите, членуващи във ФИФА, могат да наблюдават играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света

Апелирам към футболните клубове в България - не позволявайте да бъдете въвлечени в игрите на БФС, свързани единствено с това да ви заблуждават и употребяват, с цел да се задържат на власт колкото се може по-дълго. На препоръчаните за участие нови клубове желая да кажа следното - на 18 март 2022 година следва постоянен конгрес на БФС. Там ще бъдете признати без изключение. Няма да позволим този път конгресът да бъде изопачен още веднъж. Това е конгрес, който ще се състои. На него би трябвало да бъде определен президент и ново управление и би трябвало да бъде признат бюджетът за идващите години. Иначе БФС няма по какъв начин да действа. С вас сме и ще отстояваме вашите ползи ", съобщи Бербатов във видео във " Facebook ".
 Димитър Бербатов: Протоколът от Конгреса е манипулиран
Димитър Бербатов: Протоколът от Конгреса е манипулиран

В момента тече подробен разбор на случилото се в залата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР