Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше
Коментари Харесай

Бербатов обясни какви показания е дал в полицията по сигнал срещу БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше привикан в Главна дирекция Национална полиция през днешния ден

Той дойде дружно с още двама души от екипа си. След като излезе Бербатов изясни и какво се е случило по време на самия разпит, само че детайлна информация отхвърли да заяви, съобщи

"Разговорът мина обикновено, изцяло обикновено. Потвърдихме това, което клубовете са ни споделили. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти към този момент. Така че сме привикнали на това нещо ", сподели Бербатов, който излезе от Главна дирекция Национална полиция в Младост 4. Бербатов излезе от постройката на полицията дружно с хората от екипа си Борис Станков и Петър Величков.

"Информацията, която сме дали, е в органите на реда. Само те могат да я кажат, да я изнесат. Предполагам е информация, която не би трябвало да се изнася. Но самият факт, че сме тук и сме говорили, удостоверява това, че това което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ, ние сме длъжни да го създадем и по тази причина сме през днешния ден тук. ", съобщи той и добави:

"В какъв период чакам развиване по случая? Не мога да се наемам със периоди, има си способени органи. Нашето обвързване като жители е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала ".

По-рано през днешния ден Бербатов гостува в Българска национална телевизия, където сподели, че има остаряла българска сентенция, че власт не се дава, а се взима. "Дали ще успеем да вземем властта? Единствено и единствено със законови ограничения, както е в закона и както е по Устав. Което вършим и досега. Давам образец с конгреса, който беше на 18-и и аз през днешния ден в малкия екран споделих. Даже прочетох какво написа в закона и в Устава на БФС – нищо не е нарушено ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР