Кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната” Асен Василев се срещна

...
Кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната” Асен Василев се срещна
Коментари Харесай

ПП се отказа да прави кабинет, върна мандата неизпълнен

Кандидатът за министър председател на „ Продължаваме Промяната” Асен Василев се срещна с президента Румен Радев, с цел да върне несбъднат първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент.
„ Г-н президент, за жалост, не успяхме да съберем задоволително поддръжка, с цел да осъществим политиките, което едно вероятно държавно управление би желало да може да направи. Така че връщаме мандата неизпълнен”, разгласи пред президента Асен Василев.
"Преди една година жителите повярваха, че България може да се ръководи по различен метод. Оттегленият заем на доверие от кабинета не би трябвало да изчерпва публичните старания за построяването на транспарантно и отговорно към жителите ръководство. Вярвам, че задачата да променим страната ни е историческа и едвам е сложна, българите ще го постигнем”, означи Радев.
Държавният глава благодари на тези, които са работили с мисъл за родината, за които понятието стои над всички други полезности и съображения. „ Дълбоко имам вяра, че институциите могат да реализират резултати, в случай че осъзнатият народен интерес е на първо място”, добави Радев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР