Кандидатът за народен представител от коалицията ГЕРБ/СДС, Павел Христов коментира

...
Кандидатът за народен представител от коалицията ГЕРБ/СДС, Павел Христов коментира
Коментари Харесай

Павел Христов: Длъжни сме да спрем партийните войни, без значение кой е изстрелял първия залп! 


Кандидатът за депутат от обединението ГЕРБ/СДС, Павел Христов разяснява финала на предизборната акция и държанието на президента Румен Радев:

Последния ден за пропаганда в тази акция адресирам с изключение на с задоволство от добре свършената работа и с същинско облекчение. Защото е финален кампаниен ден за тази изпълнена напрегнато и неустойчивост година.
А повода на 14 ноември да вървим за трети път на избори си има име и то е Румен Радев. Всички ние, българските жители, към този момент 7 месеца сме заложници на неговата упоритост да овладее изпълнителната власт и да ръководи еднолично. Желанието му за самовластие е дотолкоз мощно, че няма съмнение да си го подсигурява с прокси партии на „промяната/протеста“, вместо с почтено извоювани парламентарни избори.
Сметката от тези дейности на Румен Радев плащаме всички. Защото те ни вкараха в голям брой рецесии – енергийна, икономическа и здравна. Пред прага сме на тежка зима, която ще носи името „Радева“ – по аналогията на „Виденовата“ и „Лукановата“ зими от преди години, които всички желаеме да забравим.
Единствената опция за по-меко кацане след тези месеци на свободно рухване на страната е след 14 ноември партиите и политиците да осъзнаем, че сме виновни пред българското общество, а освен пред „нашите си“ гласоподаватели! Длъжни сме да спрем партийните и институционални войни, без значение кой е изстрелял първия залп!
Всички сме длъжни да се осъзнаем, че на 14 ноември не даваме своя глас просто за нови депутати и президент, а избираме по какъв начин и дали ще оцелеем физически и като общество!
Избирайте умно! Не е време за страсти в този момент! Подкрепете партии и хора, които не се огъват пред рецесии и провокации, потвърдили са, че знаят по какъв начин, могат и не се опасяват да носят отговорност и са по-силни от хаоса!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР