Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян призова

...
Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян призова
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Гласувах, защото се нагледахме на хаос

Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян прикани хората да гласоподават „ освен поради хубавото време “, а тъй като това е методът да се чуе гласа им.

Той изясни, че постоянно, откогато съществува такава опция е дал своя вот с машина, само че „ в този момент сме изгубили доверие в този развой “, разяснява претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС.

„ Аз още в петък споделих, че ще гласоподавам с хартия без значение от решението на ЦИК и приканих и хората да гласоподават по този начин. Мисля, че има задоволително опит в Европа с гласуването на хартия, мисля, че би трябвало да имаме доверие, че към момента имаме страна и би трябвало да продължим да имаме такава “, съобщи Хекимян

На журналистически въпрос, не се ли тормози от недействителните бюлетини на хартия, поради несъзнателно печатане на вота, в случай че човек постави бюлетините една върху друга, той отговори, че " има доверие във „ всички хора, които вземат участие в изборния развой “.

Според него съществуването на опашкки пред урните е доказателство, че хората желаят да гласоподават и имат доверие в процеса.

" Виждате какъв брой доста хора има пред изборните урни, има опашки, има хора, които желаят да гласоподават и имат вяра в този избирателен развой “, сподели още Хекимян.

Хекимян изясни, че е дал своя вот за по-сигурна и по-чиста София. „ Гласувах за хората, които са потвърдили, че знаят по какъв начин да носят отговорност, тъй като се нагледахме на безпорядък в последните 2 години и половина, “ сподели Хекимян и добави, че е дал своя вот, с цел да се ръководи София още по-добре.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР