Кандидатът за кмет на община Кюстендил Здравко Милев издигнат от

...
Кандидатът за кмет на община Кюстендил Здравко Милев издигнат от
Коментари Харесай

Здравко Милев представи приоритетите си за управление на община Кюстендил

Кандидатът за кмет на община Кюстендил Здравко Милев повдигнат от КП „ Неутрална България “ показа целите си за ръководство на община Кюстендил.



Пред претендентите за общински съветници от обединението и симпатизанти бяха начертани главните проблеми, които стоят за решение в община Кюстендил- развиване на туризъм, вложения, откриване на нови работни места, възстановяване на административното обслужване на жителите.



„ При предходните локални избори бях повдигнат от Инициативен комитет, а в този момент от коалиция,което ми даде право да направя листа за общински съветници и в този момент съм лидер на листата.Това предишният път не можеше да стане.Бях повдигнат с поддръжката на Българска социалистическа партия и с помощта на мен Българска социалистическа партия вкараха 9 общински съветници, а 4 години преди този момент,когато Атанас Гергинов беше претендент на Българска социалистическа партия вкараха 5 съветници.Това за мен е огромен триумф. Листата ми е от 10 души, всичките извънредно уважавани хора “, съобщи Милев.

Здравко Милев чака балотаж на изборите в Кюстендил.

„ Миналият път до към 4,5 часа през нощта бях на балотаж.Изведнъж сутринта рано – няма балотаж.Сега сме 10 претенденти, огромна дисперсия на гласовете ще има и ще се стигне до балотаж “,прогнозира Милев.

Той уточни,че на предходните локални избори е спечелил близо 6000 гласа.Сред тях хора с висше обучение, междинната класа, бизнеса, дори и малцинствата.Доста хора от кв.Изток гласоподаваха за мене, тъй че аз съм необятно скроен и ще обърна внимание на всички “, сподели още Милев.

Милев акцентира,че ще продължи с опитите си да докара вложители в община Кюстендил, употребявайки позициите и контактите си във финансовите кръгове на Виена.

„ Когато става дума за вложения, те считат, желаят финансов проект, желаят сигурност, да знаят по кое време ще стартира да им се връща инвестицията.Това не е лек развой,аз имам доста контакти във финансовите среди във Виена.Даже идваха от един британски фонд хора да довършат язовира при Слокощица.Идваха вложители да вършат фабрика на мястото на Каляшки, само че всичко по този начин остана, тъй като не можах да печеля предходните локални избори.Тяхната идея е да останат и да работят в община Кюстендил.За 4 години мандат с магическа пръчка няма да стане.Но може да се започват много процеси- дружество за преправка на плодове и зеленчуци, язовира, с въжените линии, с минералната вода.Аз виждам какво става тук.Идват хора от Скопие и Куманово и отиват в Сапарева баня, те къде са напред към този момент.А тук имаме всички условия, само че трябват дълготрайни вложения “, сподели Милев.

Той чака да бъдат открити 1000, 1500 нови работни места в Кюстендил в случай че проектите му за реализация на вложения се осъществен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР