Кандидатът за кмет на Благоевград Станислав Богдански, както и кандидати

...
Кандидатът за кмет на Благоевград Станислав Богдански, както и кандидати
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Ст. Богдански и кандидати за общински съветници от ИТН в конструктивен диалог с жителите на с. Зелен дол

Кандидатът за кмет на Благоевград Станислав Богдански, както и претенденти за общински съветници, издигнати от партия " Има Такъв Народ " организираха среща с жителите на село Зелен дол.

Станислав Богдански показа част от своите хрумвания за развиване на дребните обитаеми места на територията на общината. Една от тях е всяко село да има личен бюджет, с цел да не се постанова, при потребност, кметовете на селата да се молят за средства на кмета на общината за решение на даден проблем.

Друга концепция на Богдански е актьори от отбор " Пирин ", против спомагателни възнаграждения, да организират занятия с желащи да практикуват национални танци деца и възрастни в читалището на село Зелен дол и всички останали читалища на територията на общината. По този метод общината ще съхранява националното творчество освен посредством изяви на емблематичния отбор на огромната сцена, а българската просвета ще доближи до всяко село и всяко дете, което желае да се допре до нашите обичаи.

Можете да подкрепите претендентите за съветници и претендентът за кмет на партия " Има Такъв Народ " с бюлетина номер 21.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР