Кандидатът на ППД-Спаси София говори така сякаш Демократична България не

...
Кандидатът на ППД-Спаси София говори така сякаш Демократична България не
Коментари Харесай

Напляскаха много лошо Васил Терзиев: Този е пунт и пластика! Опаковка! Ще управлява с ГЕРБ

Кандидатът на ППД-Спаси София приказва по този начин като че ли Демократична България не ръководи регионите Лозенец, Триадица, Овча Купел, Оборище, Студентски, Слатина, Красно село (до 2021) и Средец (от 2015г.).
Там ще сменя ли модела?Хубаво е да поговори с кметовете на Лозенец и Овча Купел за какво са първенци по застрояване. Хубаво е да попита в Триадица за какво контракта им за пътна поддръжка излиза с съвсем двойна цена на квадратен метър асфалт по отношение на контракта за същото на Столична община и то при еднакъв реализатор.
Когато Терзиев заема позата на модернизатор и променкаджия той не е откровен.
Не може да се представяш за ново начало, когато не си. Демократична България ръководят 1/3 от София. Едни от най-атрактивните територии са в региони, ръководени от Демократична България. Не слушам обаче рецензия към районните кметове, дори ги издигат отново за още един мандат. Кое тъкмо тогава е смяна? Как ще се сменя моделът със същите фигури?
При Терзиев всичко е пунт и пластика. Опаковка. А кой стои зад кулисите? Кой действително ще ръководи, в случай че бъде определен? С кого ще ръководи в общинския съвет? Да не би да е с ГЕРБ?
Замислихте ли се над всички тези въпроси?
Нито глас за сглобката, нито глас за представителите на това нездравословно и антибългарско държавно управление!
Кандидат-кмета за София Карлос Контрера
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР