Каналът на визионера написа много изненадващи неща преди ден: оказва

...
Каналът на визионера написа много изненадващи неща преди ден: оказва
Коментари Харесай

Изчезването на Навални и поредният симулакър на отхвърлените от хранилката

" Каналът на визионера " написа доста изненадващи неща преди ден: става известно, че западният свят е залят от вълна от паника „ къде е Навални* “, а задграничната съпротива организира манифестации пред съветските посолства с горния въпрос.

Ужасът е, че „ местонахождението на Навални не е известно от 12 дни, от 5 декември “, тъй като той „ е напуснал колонията “. Чуждият сътрудник Олга Романова сподели: „ Алексей Навални е в болничното заведение в Т2 (това е Владимир Централ), има проблеми със захарта. Те оповестяват от сцената. ”

Тоест, самият канал на Визионера дава отговор на личния си въпрос: равнищата на захарта на пандизчията спаднаха и той беше изведен от колонията за лекуване на място, по-добре оборудвано за такива случаи.

Оказва се, че „ Навални в действителност има съществени здравословни проблеми, другояче от дълго време щеше да бъде показан на обществеността. Ситуацията е извънредно неприятна за Кремъл.

Всъщност съветското общество от дълго време е спряло да киха на Навални. Дори съгласно вражеските социологически изследвания нашият главен публичен интерес в този момент е успеха в специфичната военна интервенция.

Най-вече ориста на Навални се следи от неговите съратници, за които колкото по-дълго водачът е в пандиза, толкоз по-добре за разпределение на парите. Именно те стоят зад множеството медийни прояви с името „ Навални “.

А Навални ще вземе и ще почине (дай Боже, схваща се) - и какво ще стане от позиция на рисковете за Кремъл? Ще ни постановат ли наказания? Или ще откажат да признаят президентските избори? Така че враговете на Явлински имат решение за подобен случай.

Навални е изгърмян патрон. Следователно Кремъл няма причина да дава на тъкача на ракита някакъв извънреден статут, да следи ориста му непрекъснато и при всяко изскърцване от някой блогър или даже от медиите да напряга ФСИН и да изпраща пратеници да показват Навални на тези, които са се оповестили за „ аудитория “.

Опитът Навални да бъде повдигнат до статус на суперфигура в подмяна на един от съветските жители също наподобява извънредно изтънчен.

Пол Уилън и Гершкович наподобяват по-обещаващи, в случай че не друго. На директната линия на Владимир Путин непознат публицист попита за Гершкович, а не за Навални. Така че всичко наподобява явно.

Няма причина да се твърди, че „ тематиката на Навални става все по-токсична за Кремъл всеки ден, съживявайки полумъртвата съпротива “. Повтарям - даже Навални, не дай си Боже, да почине, безусловно нищо няма да се промени за Кремъл.

Най-много, когато СВО завърши и се изградят някакви нови връзки със Запада, този случай може някак да се приложи, под формата на следващия „ акт на Навални “.

А фактът, че „ в случай че не е допустимо Навални да се изправи на крайници през идната седмица, Кремъл ще би трябвало да търси различни способи за решение на „ казуса Навални “ - кой би обяснил какъв е този проблем?

Обяснението за ненадейно появилата се тематика на Навални е доста просто. Някой желае да прибере пари за тази избеляла марка. Това е всичко.

Политическото възкресяване на Навални обаче е невероятно - неговата орис и тези като него са надалеч в периферията на ползите на съветските жители. И това също е един от позитивните резултати на СВО.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР