Канадско-американският актьор, филмов режисьор, продуцент и музикант Киану Рийвс пропуснал

...
Канадско-американският актьор, филмов режисьор, продуцент и музикант Киану Рийвс пропуснал
Коментари Харесай

Той е звезда, но може просто да яде хот дог в парка, седнал сред обикновените хора

Канадско-американският артист, кино режисьор, продуцент и музикант Киану Рийвс пропуснал първите 20 минути от заключителното празненство за кино лентата си „ Разобличен “ в клуб в Ню Йорк.

Той търпеливо чакал под дъжда да го пуснат вътре. Никой не го познал.

Собственикът на клуба споделил: „ Дори не знаех, че Киану стои под дъжда и чака да бъде пуснат вътре – той не споделил на никого. “

Киану несъмнено не е елементарен човек. И тези обстоятелства от живота му го потвърждават:

– Той пътува с градския превоз.
– Лесно поддържа връзка с бездомните на улицата и им оказва помощ.
– Може просто да яде хот дог в парка, седнал сред елементарни хора.
– След снимането на един от филмите „ Матрицата “ подарил на всички каскадьори нов мотоциклет – като самопризнание за уменията им.

– Отказал по-голямата част от хонорара си за заплати на дизайнерите на костюмите  компютърните експерти, които рисували специфичните резултати в „ Матрицата “. Решил, че техният дял от бюджета на кино лентата е недооценен.
– Той понижил хонорара си във кино лентата „ Адвокатът на дявола “, с цел да има задоволително пари, с цел да бъде поканен Ал Пачино.

– Когато снимал кино лентата ′′ Къщата на езерото, “ дочул диалога на двама помощници, които отговаряли за костюмите. Една от служителките се разплакала, тъй като щяла да загуби къщата си, в случай че не заплати 20,000 Щатски долар. Още в същия ден Киану подава нужната сума в банковата й сметка.

– Почти по едно време пък най-хубавият му другар умрял от наркотици; приятелката му изгубила бебето си и скоро починала в автомобилна злополука, а сестра му се разболяла от левкемия.

Киану не се пречупил: той дарил 5 милиона $ на клиниката, която лекувала сестра му (днес тя е здрава), отказал фотоси за филм (за да бъде с нея) и основал фондация за левкемия, дарявайки обилни суми от всеки собствен кино хонорар.

Можеш да се родиш човек, само че не всеки може да остане човек…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР