Канадският милиардер Джоузеф Сегал е наясно с това, че в

...
Канадският милиардер Джоузеф Сегал е наясно с това, че в
Коментари Харесай

На 92 г. този милиардер не спира да работи здраво

Канадският милиардер Джоузеф Сегал е наясно с това, че в бизнеса би трябвало да действаш бързо, без значение дали си млад, или в неговия случай деятелен 92-годишен.

“Разговарям с Бог всяка заран. Когато се погледна в огледалото си споделям, ‘Благодаря ти, Господи, че съм жив.’ Разбирате ли? Това няма да продължи постоянно,” споделя имотният бизнесмен.

Той има окуражително обръщение за бизнесмените на междинна възраст – по-млади сте в сравнение с си мислите, най-малко в светлината на дълготрайната кариера.

“Животът е като пътешестване на аероплан. Издигате се, когато сте млади,” споделя Сегал. “Летите, до момента в който сте на 40 година, 50, 60 или 70 или на колкото и да е. В някакъв миг се спускате. Аз сега се спускам, само че се боря против това.”

Той разказва пенсионирането на 65 година като да опаковаш багажа по-рано, отбелязвайки, че даже хора, трансферирали 70 години, имат свежи бизнес хрумвания. “Когато продължаваш, не си спрял и не знаеш къде ще бъде краят.”

Той натъртва на обстоятелството, че за мениджърите е значително значимо, без значение от това на кава възраст са, да вършат бързи промени, с цел да изпреварват конкуренцията: “Когато светът се трансформира и ти не се променяш дружно с него, оставаш заседнал в калта.”

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР