Кампанията Чуй ме! Нито един повече!“ ще бъде представена в

...
Кампанията Чуй ме! Нито един повече!“ ще бъде представена в
Коментари Харесай

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ в Сливен

Кампанията „ Чуй ме! Нито един повече! “ ще бъде показана в Сливен на 29 февруари. Идеята е на Младежки дом - Сливен и реализира взаимно с Община Сливен и Младежкия общински съвет Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев. Лице на акцията е артистът Владимир Михайлов.
Дарик радио е медиен сътрудник.

Каузата е сливане на напъните на локални институции, неправителствени организации, цивилен групи и медии за общи дейности срещу експанзията и издевателството посредством солидаризиране на обществото /и в частност децата и младите хора/, осъзнаване на полезности като взаимопомощ, съпричастност, добротворството, състрадателност и състрадание и хармонията в връзките.

Стратегията на уредниците за реализиране на задачите е включване на публични авторитетни персони и лидери/местни и национално значими/ в осъществяване на срещи - беседи с учениците и младежите по посочените в задачите тематики.

„ За решение на проблемите с липса на емпатия, доброжелателност и хармонично другарство сред младежите е належащо да променим враждебните, груби и нападателни взаимоотношения в средата към нас и он-лайн пространството “,коментира шефът на Младежки дом Сливен Ана Маринова.

Чуйте още в аудиото..

Обществените персони, които ще се включат са хора, значими за града и за България, известни и обичани от децата и младежите: артисти/национално и локално известни/, учители, спортисти с високи достижения, проспериращи жители и цивилен организации с престиж, хора от локалната власт, инфлуенсъри, влогъри, бизнес – водачи, свещенослужители, богослови, психолози. Идеята е те със своя образец, популярност и значителност да разработят интерактивни беседи с младежите и по човешки и прочувствен метод да беседват с тях за солидарността, емпатията, толерантността и разбирателството сред хората. Да споделят своите и на прогресивните и хуманни общества полезности и да стимулират и убеждават децата и младежите във значимостта им за човешкото и публично развиване.

//Да ги карат да се усещат доста добре, да основават пространство за чуване и шерване по сред им, да им дадат опция да схванат какви са същинските, всемирен полезности и за какво е значимо да работим за тях. Да опълчват на демонстрациите на силови облици, подозрително материално благоденствие, груби модели на говорене и държание, субкултурни стилове и сменени полезности,/вкл. и в кибер простанството/- модели на благоденствие посредством доброжелателност, честност, взаимопомощ, съдействие сред хората и солидаризиране на публичните връзки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР