Кампанията беше много вяла, но се надявам хората да си

...
Кампанията беше много вяла, но се надявам хората да си
Коментари Харесай

Александър Сиди: Мерките срещу коронавируса в момента не са адекватни

" Кампанията беше доста вяла, само че се надявам хората да си намерят своята платформа и да отидат на 4 април да гласоподават. Това е моят апел ". Това разгласи кандидат-депутатът на Вътрешна македонска революционна организация в последния кръг от предизборни изявленията в студиото на bTV.
Сиди повтори, че залага на приходи, семейство и сигурност.
" По тези три тематики имаме опита обратно с повишение на приходите – на учителите, на държавните чиновници, на медиците. По отношение на пенсиите – успяхме да реализираме 300 лева минимална . По отношение на фамилията – 450 лева за всяко българско дете, които остават в фамилията през данъчни облекчения ".
Представителят на Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че борбата на партията оттук насетне ще е да усили парите за майчинство и да увеличи приходите като цяло.
" След 4 години междинната пенсия в страната би трябвало да бъде не по-малко от 700 лева, увеличена с 30% по отношение на днешна дата. Средната работна заплата би трябвало да бъде към 2500 лева Това са плановете ни база стопански разбор, в случай че се задържи стопанската система в темповете преди пандемията ", посочи Сиди.
Относно минималната работна заплата Вътрешна македонска революционна организация ще предложи тя да се дефинира по браншове.
" Вътрешна македонска революционна организация 130 години приказва по тематиката Македония и работи по тази тематика, в огромна част от времето с оръжие с ръка ", зави кандидат-депутатът на партията.
Относно думите на евродепутата Ангел Джамбазки " нашата Македония " той разясни, че в Македония се е случвало българското възобновление.
" Ние в никакъв случай не сме спирали да твърдим, че хората в Македония до 1944 година са говорили български и са били българи. Не единствено ние, целият свят го твърди. Това имаме поради под " нашата Македония ", нямаме териториални искания към днешна Северна Македония ", разясни Сиди.
Според представителя на Вътрешна македонска революционна организация ограниченията против сега не са съответни и държавното управление е дълг към бизнеса.
" Виждаме, че ограниченията заран са едни, вечер са други. Това не е вярно във връзка с бизнеса ", разяснява Сиди.
По думите му повода са публичният напън и предизборната обстановка. " Проблемът е в публичните предстоящи, в изборите, в това да не обидим някого през днешния ден и в този момент, поради изборите. Здравната рецесия не би трябвало да се ръководи през публичните настройки ", разяснява кандидат-депутатът на Вътрешна македонска революционна организация.
На въпроса с кого би се коалирала Вътрешна македонска революционна организация след изборите той отговори: " Няма невъзможни обединения по отношение на политическите субекти, Движение за права и свободи е отвън тях, тъй като по-скоро е стопански индивид ".
По думите му партията не би се коалирала с обединения, които поддържат гей браковете и оферират безусловна поддръжка за Северна Македония ".
Коалиция с Българска социалистическа партия би била сложна, само че не е невъзможна, посочи Сиди.
" Беше особена и сложна акция, само че сме обнадеждени, тъй като всички социологически изследвания дават резултат, че " " е сигурен участник в идващия парламент ". Това разгласи кандидат-депутатът на обединяването " Демократична България "
На въпроса с кого може да работи в идващия парламент обединяването той посочи, че политиците би трябвало да се съобразяваме с публичните настроения.
Кандидат-депутатът подсети, че изследване на " Маркет линкс " демонстрира, че най-вече са поддръжниците на експертно програмно държавно управление.
Според Атанасов сформирането на експертно държавно управление е въпрос на договаряния и на това авторитетни, одобрени в своите специалности хора, да получат опция да ръководят разнообразни браншове.
" Това, което слушам от хората, аз обиколих страната два пъти, е, че тези избори са " за " и " срещу " режима на Борисов ", разгласи претендентът на " Демократична България ".
Той още веднъж сподели, че групировката по никакъв метод няма да поддържа държавно управление на Бойко Борисов, както и кабинет, отпред с Корнелия Нинова.
" На първо място е възобновяване на парламентарната република. Ние ще се борим да се върне освен престижа на българския парламент, а да се извърши със наличие член 1 от Конституцията, в който е записано, че " България е република с парламентарно ръководство ", съобщи кандидат-депутатът на " Демократична България ".
По думите му последният парламент е приключил работа с рекордно невисок престиж и публично доверие.
Той подсети, че министър председателят Бойко Борисов не посещавал съвещанията в новата постройка на Народното събрание и година и половина не се е подлагал на парламентарен надзор.
Атанасов заключи целите на обединяването по този начин: възобновяване на парламентарната република, разделяне на управляващите и ръководство на общите ни пари в интерес на публичния интерес.
" С Иван Костов се слушам много постоянно. Това е един извънредно умел човек, който прекара страната през доста сложни времена. Много го боли недалновидния метод, по който се ръководи здравната рецесия ", сподели съпредседателят на " Демократична България ".
На въпроса за какво Костов е декларирал, че ще поддържа хората на ДСБ в листите на обединяването Атанасов отговори: " Костов е редови член на ДСБ и поддръжката за партията е поддръжка за цялото обединяване ".
По думите му е имало срещи и сред Костов и Христо Иванов.
" Христо Иванов е десен човек във всяко едно отношение. Днес в България главният проблем не е ляво и дясно, а " за " и " срещу " режима на Борисов ", разяснява още Атанас Атанасов.
" Закриваме акцията на " Изправи се! Мутри вън! " с вяра и усмивка ", сподели от своя страна водачът на обединението Мая Манолова.
" Да отстраним мутрите от властта и хазната. Да подкрепим всеки човек и дребен бизнес. Да създадем правосъдна промяна, тъй че хората да са спокойни за парите и имуществото си. За да се превърнем от страната на " Седемте джуджета " в страна с осем милиона джуджета. За да сложим юзди на монополите. Ние имаме проект – " План за отбрана на елементарните хора в България ", сподели Манолова. По думите ѝ мутри са тези, които сега ни ръководят и са " изстъргали " хазната. Според нея държавните пари са ориентирани към " чекмеджетата на премиера ".
Манолова отхвърли към нея да има сходен вид персони. Тя уточни, че финансирането на " Изправи се! Мутри вън! " е транспарантно, а главно е харчено за билбордове и офиси. Досега акцията им коства към 150 хиляди лева, а парите са от дарения.
Относно срещите ѝ с предприемача Васил Божков тя разяснява, че не е получавала пари от него, за разлика от други политици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР