Кампания за набиране на средства за пълно погасяване на главницата

...
Кампания за набиране на средства за пълно погасяване на главницата
Коментари Харесай

Молят феновете на Локо да помогнат за дълг към НАП

Кампания за набиране на средства за цялостно погасяване на главницата към Национална агенция за приходите, която е в размер на 188 453 лв., стартираха на " Лаута " - От управата на ПФК Локомотив Пловдив се обърнаха за помощ към последователите на тима.

Публикуваме без редакторска интервенция формалното известие от " черно-белия " клуб:

Уважаеми последователи и симпатизанти на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД,

обичаният ни клуб, във времена на тежка пандемия, има потребност от вашата помощ. Публиката на Локомотив постоянно е демонстрирала и показвала, че във значими моменти тя е най-силния състезател. Сега е настъпил подобен миг, в който любимецът на всички “черно-бели " сърца има потребност от поддръжка и ще разчита най-вече на своите почитатели.

ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД започва акция за набиране на средства, с които да бъде погасена изцяло главницата към Национална агенция за приходите, която е в размер на 188,453 лв..

Благодарение на всички Вас и самодейностите на Фенклуб Локомотив Пловдив, до този миг е събрана сумата от 9000 лв., която ще бъде пренасочена към погасяването на посочените нагоре отговорности.

Заедно за Локомотив! Дари в този момент, помогни на клуба! Нека за следващ път да демонстрираме, че дружно можем доста!

Ето и следните способи, с които можете да помогнете:

– Чрез пряк превод към особено основаната за акцията сметка на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД – BG98IORT80481055795100; Моля, посочвайте като съображение “Дарение “ и три имена или булстат (за фирма). Ако е нужен контракт за подаяние, апелирам пишете ни на адрес:

– На касите на EasyPay, като се показа сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за съображение: “Дарение "

– По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd (като оставите записка “Дарение " ).

Едновременно с това стартира и продажбата на онлайн билети за идната среща с Берое. Пропуски ще се продават през системата на Ивентим и могат да бъдат закупени на цена от 10 лв..

Билети ще се продават онлайн, а някои от местата, на които можете да ги намерите, са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно ", билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР