Камион удари полицейски патрулен автомобил на автомагистрала Хемус“. Инцидентът е

...
Камион удари полицейски патрулен автомобил на автомагистрала Хемус“. Инцидентът е
Коментари Харесай

Отново катастрофа с патрулка! Този път я удари камион

Камион удари полицейски патрулен автомобил на автомагистрала „ Хемус “. Инцидентът е станал в региона на аутобана край Нови пазар, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

При случая няма потърпевши. Произшествието се размина единствено с материали вреди.

Служителите на реда се отзовали на сигнал за злополука. Докато патрул от районното ръководство в Нови пазар отработвал леко пътнотранспортно произшествие сред две коли, лидерът на идващ се тежкотоварен автомобил не видял, че има трудности на пътя, реагирал късно, не можал да спре в точния момент и блъснал в задната част полицейската кола.

Тестът за алкохол на лидера на камиона е негативен, показват още от полицията.

Движението по автомагистрала „ Хемус “ при 366-ия километър в региона на Енево е краткотрайно лимитирано в двете направления поради злополуката, оповестиха от пресцентъра на Агенцията „ Пътна инфраструктура “.

Осигурен е обходен маршрут през пътен възел „ Невша “ до път I-2 и пътен възел „ Каспичан “ и Автомагистрала „ Хемус “ в посока София и назад, в посока Варна. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

Призовават се водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като съблюдават напътствията на униформените.
 
 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР