Камион се вряза днес в американски военен автомобил на магистрала

...
Камион се вряза днес в американски военен автомобил на магистрала
Коментари Харесай

Камион се вряза в US военен автомобил в Германия, 8 бойци са посетили болница

Камион се вряза през днешния ден в американски боен автомобил на автомагистрала в немската провинция Бавария, съобщи Асошиейтед прес. Според немската полиция става въпрос за акцидент. Смята се, че водачът на камиона е умрял, само че американските въоръжени сили не са съобщили за ранени техни чиновници, добавя Българска телеграфна агенция.

Катастрофата е станала на автомагистралата покрай град Ноймаркт в Горен Пфалц. Американски боен ескорт бил спрял в спешната лента на автомагистралата и съгласно полицията камион с ремарке е връхлетял един от колите откъм гърба. Няколко автомобила са се запалили.

Полицията счита, че водачът на камиона е умрял при злополуката, при която кабината му е била разрушена, показва ДПА.

Според военните все още няма ранени американски чиновници, само че осем бойци са били откарани в болница, с цел да бъдат прегледани за всеки случай.

От командването на Седма войска оповестиха, че боен камион, пътуващ от Хохенфел към Графенвер, е бил спрял настрана от автомагистралата, откакто се отделил от ескорт.

Докато изчаквал, в него се врязал камион и от удара били развалени три транспортни средства на армията на Съединени американски щати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР