Камила Мороне, красивата приятелка на холивудската звезда Леонардо ди Каприо,

...
Камила Мороне, красивата приятелка на холивудската звезда Леонардо ди Каприо,
Коментари Харесай

ПАПАРАШКИ УДАР! Новата на Леодардо Ди Каприо показа тяло трепач

Камила Мороне, красивата другарка на холивудската звезда Леонардо ди Каприо, се наслаждаваше на прелестна среща за обяд с обичания си по-рано денем.

Но-малко по късно тя реши да не бъде свенлива и да покаже страхотното си тяло, до момента в който се радваше на яхтен круиз с приятелите си в Сен Тропе в неделя следобяд, оповестява "Дейли Мейл ". 21-годишната гореща моделка провокира сърцетуптене измежду мъжете с неустоимите си форми, прикрити само от бански костюм.

Камила Мороне, която е от аржентинско-американски генезис, съумя да и да се похвали на присъстващите, че е съумяла да събере задоволително загар под лъчите на слънцето. В същото време, хубавицата с убийствена физика беше избрала да си сложи минимално количество грим. Камила и Ди Каприо за пръв път бяха заподозряни във връзка в средата на декември, когато артистът бе видян да напуща къщата й.

Двамата от този момент са участвали дружно на редица събития, включващи 60-годишнината на Елън Дедженерис в Лос Анджелис, както и музикалният фестивал в Коачела, където те били видяни да се забавляват по време на концерта на Еминем. Снимки вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР