Камериерите на хотелските стаи често откриват забравени вещи от посетителите.

...
Камериерите на хотелските стаи често откриват забравени вещи от посетителите.
Коментари Харесай

Най-скандалните неща, открити в хотелски стаи

Камериерите на хотелските стаи постоянно откриват забравени движимости от посетителите. Някои от тях обаче надалеч не остават удовлетворени, а в противен случай - шокирани.

Персоналът на хотел в Мичиган, Съединени американски щати разкрил същинска отрязана ръка под леглото в хотелска стая. Оказало се, че индивидът, който я е наел, е взел участие в скица за опиати. Явно договорката се е провалила, а убийците са не запомнили да прикрият всички улики.

Камериери от лондонски хотел пък са разкрили силиконови импланти. Оказало се, че дамата, на която принадлежали, не запомнила, че са под завивките.

Книгите са едни от най-забравяните предмети в хотелските стаи. Но чиновници нa хотел останали потресени, когато разкрили много злокобна книга. В нея са били написани 41 поеми, свързани със…салатата. Авторът вярвал, че салатата е жив организъм. Съдейки по положението на книгата, изглеждало, че читателят я е носил на всички места със себе си.

Едни от най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи са умрели животни. Камериери са имали нещастието да открият елен във ваната и разпръсната из цялата стая риба. Какво е правила двойката, която е била отседнала там? Това остава мистерия.

 f Thinkstock

Последната история е на мъж, който решил да си направи смешка с приятелката си. Той заловил акула, с дължина 1.5 метра, увил я в хавлии, с цел да премине през лобито неусетно и я поставил във ваната. Акулата била открита мъртва във ваната от камериерите на хотела. До нея била залепена записка, на която мъжът обяснявал обстановката, извинявал се и се надявал акулата да зарадва готвачите. Историята влезнала даже в локалните вести.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР