Камелия обясни, че се е решила на ринопластиката, за която

...
Камелия обясни, че се е решила на ринопластиката, за която
Коментари Харесай

Камелия успокои: Носът ми ще се отпусне

Камелия изясни, че се е решила на ринопластиката, за която отнесе проливен дъжд от рецензии, поради възрастта. Тя е безапелационна, че след време носът й ще наподобява по-естествен. Той не бил скъсяван, а просто изправен, изясни певицата. „ Само преди два месеца имах празник и тъй като през последните няколко години генетиката стартира да се демонстрира при мен. От семейството на татко ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка стартира да става по-видима.

Носът е един от дребното органи, които се развиват цялостен живот и имайки поради, че скоро навърших 50 – просто взех решение да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висеше малко надолу. Досега, с помощта на филтрите това не ми личеше, само че онлайн се виждаше. В момента още се възвръщам от тази намеса, тъй като при нея би трябвало да мине най-малко една година, с цел да се получи търсения резултат. Аз малко избързах с появяването си по малкия екран и се учудих, че с подобен грим наподобявам по този начин в профил, тъй като като се фотографирам у дома и има огромна разлика.

Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че първоначално разликата е шокираща, само че в действителност това е развой, който следва да се усъвършенства и тъканта би трябвало да се намести. Така че, това не е финалният метод, както ще наподобява след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми сподели: „ Имай самообладание, ще се случи! “ – споделя настоящата звезда.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР