Камарата на представителите на САЩ отстрани новоизбрана републиканка, поддръжничка на

...
Камарата на представителите на САЩ отстрани новоизбрана републиканка, поддръжничка на
Коментари Харесай

Камарата на представителите на САЩ безпрецедентно наказа поддръжничка на Тръмп

Камарата на представителите на Съединени американски щати в профил новоизбрана републиканка, поддръжничка на Тръмп, от две парламентарни комисии - невиждано наказване, което съгласно демократите Марджъри Тейлър Грийн си е заслужила с разпространението на тайни теории, подстрекаващи към ненавист и принуждение, съобщи Асошиейтед прес.

Представителката на щата Джорджия бе лишена от мястото ѝ в комисиите по образованието и по бюджета. Решението, импортирано от демократическото болшинство в Камарата, бе признато след яростни диспути с 230 против 199 гласа. Според специалисти е невиждано цялата Камара да в профил собствен член от някоя комисия, тъй като нормално тази стъпка се подхваща от партийните водачи.

Като илюстрация за политическия капан, в който Грийн вкара своята партия с мненията си, единствено 11 републиканци поддържаха предлагането на демократите за отстраняването ѝ, само че нито един не отбрани дългата ѝ история на скандални постове в обществените медии.

Обръщайки се към сътрудниците си, Грийн, която носеше тъмна маска с надпис " Свобода на словото ", се опита да се разграничи от " думите от предишното " и да се показа за жертва на " безскрупулните медийни компании ".

В несъгласие с мненията си в обществените мрежи тя съобщи, че има вяра, че атентатите от 11 септември и всеобщите убийства в учебни заведения са действителни събития и че към този момент не има вяра в тайните теории на КюАнон, включващи неистини за педофилски мрежи, ръководени от демократи. Но не се извини категорично за одобрителни онлайн изявления по други тематики, да вземем за пример допустимо ликвидиране на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси или доктрина за следени от евреи галактически лъчи, причиняващи горски пожари.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР