Камарата на представителите на Конгреса на САЩ одобри поправка, която

...
Камарата на представителите на Конгреса на САЩ одобри поправка, която
Коментари Харесай

САЩ позволяват на Индия да купува руски оръжия без санкции

Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати утвърди корекция, която разрешава на Индия да избегне глобите по Закона CAATSA (Противодействие на съперниците на Америка посредством санкции) за придобиване на системи за противовъздушна защита С-400 от Русия, заяви Press Trust of India.

„ Съединените щати би трябвало да застанат до Индия в лицето на ескалиращата експанзия на Китай. Като заместник-председател на Групата (политическа група) за Индия, аз работя за подсилване на партньорството сред нашите страни и подсигурявам, че Индия може да се пази по индо-китайската граница “, цитира ТАСС индийско -американският конгресмен Ро Хана, който показа тази корекция и прикани администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън да употребява пълномощията си, с цел да даде на Индия освобождение от глобите.

Също по този начин в речта си в Камарата на представителите Хана също сподели, че няма по-важна връзка за стратегическите ползи на Съединени американски щати от партньорството сред Съединени американски щати и Индия.

Денис Алипов, назначен по-рано за дипломат на Русия в Ню Делхи, съобщи, че опасността от американски наказания против Индия заради закупуването на системи за противовъздушна защита С-400 не визира военно-техническото съдействие сред Ню Делхи и Москва.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР