Камарата на представителите на американския Конгрес прие законопроект за недопускане

...
Камарата на представителите на американския Конгрес прие законопроект за недопускане
Коментари Харесай

САЩ иска да отстрани Русия от срещите на Г-7

Камарата на представителите на американския Конгрес одобри законопроект за недопускане на Русия до присъединяване в срещите на Г-7 - групата на седемте най-развити западни страни, и възобновяване на формата Г-8 с присъединяване на Руската федерация.
Според законопроекта тази мярка ще престане да работи, едвам когато държавният секретар на Съединените щати и шефът на националното разузнаване, при съществуването на нужните учредения, ще могат да уверят законодателите, че " Русия е прекратила всякаква интервенция в избори в Съединените щати и други страни от Г-7, страни от НАТО и Европейския съюз ", напълно извършва отговорностите си в границите на Минските съглашения, " прекратила е противозаконната окупация на Крим, Южна Осетия и Абхазия " и " е извела войските и въоръженията си от Приднестровието ", оповестява ТАСС.

Камарата на представителите на Конгреса на Съединените щати одобри и резолюция по случая с съветския опозиционен водач Алексей Навални. В нея депутатите осъждат отравянето му и приканват американските управляващи да наложат наказания на Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР