Към този момент съществува възможност за даване на бонуси в

...
Към този момент съществува възможност за даване на бонуси в
Коментари Харесай

Цецка Цачева: Бонусите в съдебната система се дават за показани резултати



Към този миг съществува опция за предоставяне на бонуси в правосъдната система. Тя бе до 4 заплати. Народно събрание одобри размерът да е до 6 заплати на година. Те се дават за показани резултати, по правила направени от Висш съдебен съвет. Това е воля на законодателния орган. Това сподели министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

По думите й новият Висш съдебен съвет е извършил процедурата по закон, макар ветото на президента. „ Обяснението за мен е, че членовете са се съобразили със съдийското самоуправление, на което доста се държи “.

По мотив оставката на здравния министър проф. Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила, Цачева съобщи: „ Изключителен доктор и човек. Мъж с офицерска чест и морал “.

„ Битката против корупцията не се води сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, а в цялото общество. Сферата на опазването на здравето е доста сензитивна, защото разноските се усилват, а качеството на услугите не се усъвършенства. Бих се съгласила, че всеки лев обществени средства, които се разходват, би трябвало да става транспарантно и ясно “, акцентира правосъдният министър.

По мотив настояването на Българска социалистическа партия за избор на съмнение към държавното управление по тематиката корупция, Цачева съобщи: „ Това е един чудесно отигран сюжет в един театър. Г-жа Нинова избра по този метод да се накара на съпартийците си. Тя се отъждестви като герой за свободата на народа. Този отчет може да е приключил работа за вътрешнопартийните им несъгласия. На този конгрес се споделиха доста лъжи. Това ни предизвика да дадем конференция. Не мога да си обясня заиграването с тематиката за председателството. То би трябвало да е надпартийно. Това няма логическо пояснение. Приоритетите и тематиките бяха определени авансово “.

По мотив упования отчет на Европейска комисия за правосъдната промяна, тя съобщи, че чака в него обективно да бъде оценен напредъкът на България и спазването на рекомендациите. „ Докладвали сме правилно. Аз чакам че отчетът на Европейска комисия ще бъде на база справедливи обстоятелства, а не резултат от телефонни диалози “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР