Към спортната редакция на bTV Новините от днес, 12 септември,

...
Към спортната редакция на bTV Новините от днес, 12 септември,
Коментари Харесай

Карин Околие се присъединява към лицата на bTV

Към спортната редакция на bTV Новините от през днешния ден, 12 септември, се причислява Карин Околие. Заедно с одобрените водещи и кореспонденти на медията – Димитър Тасев, Петър Бакърджиев, Валери Генов и включилите се през лятото Гергана Гунчева и Илия Илиев, тя ще показва най-интересните и настоящи събития в спортните излъчвания на bTV.

Карин Околие е била професионален лекоатлет в продължение на 16 години. Държи 2 национални върха за девойки в спринта на 200 м в зала. Носител е на републикански и балкански трофеи в спринтовите дисциплини. Има 4-то място на Първата Младежка Олимпиада, взе участие на Европейско и на Световно състезание в дисциплините 100 м, 200 м и щафети 4х100 м, 4х400 м. Позната е от ефира на bTV като един от тримата финалисти в последния сезон на реалити предаването " SURVIVOR:  Скритият кумир ", има и видео подкаст Kari’s Calling, в който с разнообразни събеседници беседва на тематики свързани с мотивацията, силата на духа и житейския опит.

" Впечатлена съм от професионализма на Карин и от нейната работна дисциплинираност. Съвсем в шампионския си дух на някогашен огромен състезател, Карин влезе в спортната редакция на bTV с голям хъс и упоритостта да покоряваме дружно нови върхове. Убедена съм, че тя ще способства за още по-високата класа и уникалност, които отличават спортната ни редакция. С идването ѝ в bTV ние ставаме още по-добри, още по-специални и още по-различни " сподели Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент на спортната редакция на bTV Новините.

Екипът е на прага на един извънреден състезателен сезон, който всички в спортната редакция на bTV чакат с огромно неспокойствие. Предстоят дълги и виновни, само че и изпълнени с страсти месеци, в които феновете и читателите ще станат съпричастни с всеки важен момент от футболните Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Специалните посетители, с които планираме да срещнем аудиторията на спортния подкаст " За спорта без клишета ", са безконечен лист от първенци и митове. Съвсем в стила и в духа на спортната редакция на bTV в ефир и на профилирания уебсайт btvsport.bg почитателите могат да намерят най-хубавото наличие в българската спортна публицистика.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР