Към настоящият момент няма данни за други прояви на този

...
Към настоящият момент няма данни за други прояви на този
Коментари Харесай

Разбра се кой е служителят на НАП, прибрал в джоба си 15 бона и как точно е осъществен подкупът

" Към актуалният миг няма данни за други прояви на този чиновник. Това е едно комерсиално сдружение, на което обвиненият чиновник на Национална агенция за приходите е взел участие в ревизиращият екип. Няма доказателства ревизионното произвеждане да е завършило и да са открити данъчни отговорности в размер на 800 000 лева неплатени отговорности. На среща с шефа на сдружението обвиненият е обяснил, че откакто са се срещнали с активността на сдружението, са се открили такива несъответствия, за които те биха могли да си затворят очите и да напишат акт в размер на 16-20 хиляди лева ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия градският прокурор на София Емилия Русинова.

По думите й към сегашния миг по досъдебното произвеждане няма данни за други прояви на арестувания Любомир Савов.

" Този чиновник работи в отдел " Ревизии ". Заедно с него е взела участие и още една служителка на Национална агенция за приходите, която се води началник на проверката. Парите са предадени в автомобил, в който е осъществена срещата. Арестът е изработен няколко минути след приемането на парите ", разкри Русинова.

" Парите не са преброени на място. Това е преценка на наблюдаващия прокурор и на проверяващия. Те са органите, които са решили по какъв начин се правят процесуално-следствените дейности.  Наказанието, което може да получи обвинения, е до 10 години отнемане от независимост. Използвани са специфични разследващи средства от всевъзможен тип ", добави още градският прокурор на София. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР