Към настоящия момент на територията на Община Русе устройствата, които

...
Към настоящия момент на територията на Община Русе устройствата, които
Коментари Харесай

Увеличават броя на зарядните колонки за електрически автомобили в Русе

Към сегашния миг на територията на Община Русе устройствата, които обезпечават зареждането на такива коли, са прекомерно малко

Общинският съвет в Русе оповестява, че ще одобри промени в Наредба №16 за определянето и администрирането на локалните такси, цени на услуги и права на територията на община Русе.

Целта на препоръчаните нормативни допълнения е основаването на условия да бъдат сложени зарядни колонки за електрически транспортни средства в община Русе.

Очаква се през идната 2023 година да бъде повишен броят на зарядните колонки на територията на общината, за улеснение и сигурност на водачите на електрически транспортни средства. Към сегашния миг на територията на Община Русе устройствата, които обезпечават зареждането на такива коли, са прекомерно малко.

По този метод ще се основат по-добри условия за прилагане на електрически транспортни средства. За използването на новата уредба не са нужни финансови средства.

Предстои през януари 2023 година Общински съвет – Русе да одобри Наредба за допълнение на Наредба №16 за определянето и администрирането на локалните такси, цени на услуги и права на територията на Община Русе. Всички жители и заинтригувани лица могат да се включат по тематиката, като дават мнение до Общински съвет Русе, оферти и мнения в период до 19 януари.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР