Към момента няма заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър.

...
Към момента няма заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър.
Коментари Харесай

Маринов и Сарафов изнервени: Няма заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър

Към момента няма обвинен за шесторното ликвидиране в Нови Искър. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов пред публицисти. Той и шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов изглеждаха доста изнервени от въпросите на медиите. Двамата прецизираха, че не знаят кой е направил действието, нито кой по кое време е бил погубен. Впуснаха се в класическите пояснения: Работи цялостен екип, правят се експертизи, разпитват се всички близки на жертвите, оставете ни работим, не ни пречете, бъдете правилни при отразяване на случая.

От изявлението им се разбра, че към момента не са наясно дали един е причинителят на дръзкото посягане. „ Продължава оглед в къщата. Трябва да се изземат биологични следи. Търсят се следи от оръжието, гилзи. Работи екип на Института по логика на психиката, който се среща с събитията и обстоятелствата. Ще се изготви психопрофил на възможния причинител. Тепърва ще се откри от какъв брой оръжия е стреляно”, сподели Младенов. Сарафов добави нервиран: Убийствата са осъществени в новогодишната нощ. Това е времето на настъпване на гибелта на всички. Точният час ще уточним след съдебно-медицинските експертизи. Целият запас е впрегнат, с цел да разкрием това брутално и цинично закононарушение. На тефтерчето също се прави експертиза. Ще би трябвало и относителен материал”, посочи той.

Борисрав Сарафов подскочи като жилнат, когато го попитаха дали е пропуск това, че публицисти, а не ченгета са разкрили тефтерчето, за което се допуска, че е на убитата Кети.
„ Проблем е на поемните лица. Не търсим пропуски на следствието. Предлагам да приключим с брифинга, ще предоставим спомагателна информация. Нека да оставим нещата през днешния ден до тук.&rdquo
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР