Към момента няма постъпили сигнали за бедстващи или пострадали български

...
Към момента няма постъпили сигнали за бедстващи или пострадали български
Коментари Харесай

Няма пострадали българи при наводненията е Северна Италия, очакват нови порои

Към момента няма постъпили сигнали за бедстващи или потърпевши български жители при наводненията в Северна Италия, осведоми българското Генералното консулство в Милано, се споделя в известие на Министерството на външните работи (МВнР).
Прочетете още
„ Неспирните проливни дъждове в Северна Италия и по-специално в областите Емилия-Романя и Марке предизвикаха голям брой наводнения, свлачища и сривания. Препоръчваме на българските жители да не подхващат пътувания в тази зона. Жп транспортьт продлжава да бъде блокиран в доста сектори, както и автомагистрала А14, която също е наводнена в някои прави и не може да поеме потока от коли “, осведомят от Министерство на външните работи.

При потребност от подпомагане българските жители в Италианската република могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Рим.

Катастрофалните наводнения в италианската област Емилия-Романя взеха десетки жертви. В региона остава издадена най-висша степен на паника поради смъртоносните наводнения в доста от обитаемоте места там. 

Днес бе обявено за ново утежняване на времето, поради циклон, приближаващ от Тунис. Смята се, че новите дъждове биха могли още веднъж да повишат равнището на реките в засегнатата от тежки наводнения област Емилия -Романя. Но се предвиждат и превалявания на остров Сицилия, на остров Сардиния и в региона Пиемонте.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР