Към момента няма информация, че ракета земя-въздух е свалила самолета,

...
Към момента няма информация, че ракета земя-въздух е свалила самолета,
Коментари Харесай

Пентагонът няма данни ракета да е свалила самолета на Пригожин

Към момента няма информация, че ракета земя-въздух е свалила самолета, за който се допуска, че е превозвал съветския наемнически.  Това обявиха от Министерството на защитата на Съединени американски щати на конференция в Пентагона, оповестява " Ройтерс ".

Патрик Райдър, който е представител на Пентагона, не предложи доказателства или спомагателни детайлности за това какво съгласно американските служби е предизвикало злополуката.

" Нямаме никаква информация, която да удостовери сега известията в пресата, че е имало някакъв тип ракета земя-въздух, която е свалила самолета ", сподели Райдър пред кореспонденти.

Съединените щати преглеждат редица теории за аргументите за злополуката на самолета на Пригожин, като по-рано двама американски чиновници твърдяха, че ракета земя-въздух евентуално го е блъснала.
 ISW: Самолетът на Пригожин е свален с две ракети С-300
ISW: Самолетът на Пригожин е свален с две ракети С-300

Путин е отказал на Лукашенко да заплати за " Вагнер "

Длъжностните лица, поискали анонимност, подчертаха, че информацията към момента е предварителна и се ревизира, и не изключиха смяна в оценката. Други медии пък разпространиха доктрина, че бомба на борда на самолета или някакъв различен бойкот е предизвикал злополуката.

Не е извънредно да има конкуриращи се и противоречащи си възгледи на разузнаването в държавното управление на Съединени американски щати в часовете и дните след интернационалните събития.

Катастрофата идва два месеца откакто Пригожин и неговите наемници от Вагнер провеждат протест, в който поемат контрола над Ростов и напредват към Москва.  каза в сряда, че не е сюрпризиран от известията, че Пригожин е умрял в самолетна злополука. Той прибавя, че в Русия не се случват доста неща, зад които президентът Владимир Путин да не стои.

, че желае да изрази откровени съболезнования на фамилиите на починалите и сподели, че е належащо да се изчака резултатът от формалното следствие. 6

До момента е регистриран единствено един случай за повече от 20 години употреба на самолетите от модел Embraer, на какъвто е бил Пригожин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР