Към миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и Владо

...
Към миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и Владо
Коментари Харесай

Марта Вачковa, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев стават детективи в Маскираният певец - slava.bg

Към миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев в трети сезон на най-мистериозното риалити се причислява и обичаната българска актриса Марта Вачкова. Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и занимателна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят придвижванията и гласовете на маските и да дават своите догатки кой се крие в мистичните костюми. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се срещнат с новите герои, ще чуят първите им осъществявания и ще изкажат своите подозрения за 14-тте скрити звезди.

„ За мен е същинска наслада и чест да стана част от Панела на „ Маскираният артист “. Това е най-позитивното и фамилно предаване, а също по този начин обичано на най-малките фенове, което е прелестно. Задачата ще е доста занимателна и комплицирана, тъй като тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да ни заблудят допустимо най-дълго “, споделя най-новият член на Панела - Марта Вачкова. В предишния сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Актрисата добавя, че с Алекс, Владо и AZIS са близки другари, което сигурно ще ги направи и страховит екип.

Какви ще са първите догатки на Панела? Какви песни са избрали маските за премиерното си излизане на сцената? Какви са имената на маските? Ще има ли близки догадки на Марта Вачкова, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев още в първото предаване или маските ще опитат сполучливо да ги заблудят и да ги хвърлят към неверни размишления? – ще разберем тази събота от 20:00 по NOVA....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР