Към днешна дата най-нормалното е лидерът на спечелилата изборите партия

...
Към днешна дата най-нормалното е лидерът на спечелилата изборите партия
Коментари Харесай

Свиленски: Слави Трифонов премиер? Все пак трябва да има малко разум!

Към днешна дата най-нормалното е водачът на спечелилата изборите партия да стане министър председател. Но след 5 април ще се приказва по този въпрос. Това съобщи ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.
Мисля, че не е допустимо Слави Трифонов да е министър-председател. Все отново би трябвало да има малко разсъдък. Ако партията на Трифонов завоюва изборите, може да претендира, само че не виждам в този момент такава наклонност, разяснява Свиленски. И попита на база какво да прави Българска социалистическа партия коалиция с Трифонов, откакто при него още няма конкретика в програмата. С конкретика в програмата можете да се запознаете,, и!
 Корнелия Нинова: Искаме повече държавна грижа за културата Корнелия Нинова: Искаме повече държавна грижа за културата
Българска социалистическа партия има изясненост какво и по какъв начин да се направи в областта на българската просвета и нематериалност. „ Искаме повечедържавна грижа за културата....
На въпрос на Нова телевизия, че Слави Трифонов отхвърли съдействие за почтени избори с претекста, че Корнелия Нинова от 11 години е в политическия хайлайф, Свиленски отговори, че не се усеща персонално част от статуквото. Не знам за какво господин Трифонов възприема Българска социалистическа партия като част от статуквото, откакто променихме партията – значимо е преди изборите да се каже какво ще получат българските жители, с цел да няма " промяна на крайбрежията " след тях, заключи депутатът от Българска социалистическа партия.
Невъзможен сътрудник за ръководство за Българска социалистическа партия е ГЕРБ, безапелационен беше Свиленски. За Движение за права и свободи Свиленски призна, че целувката сред Станишев и Местан преди години коствала доста на социалистите и увери: " Целувки няма да има с никой, целувка ще има единствено с обществото ". Но аленият народен представител съобщи и, че връзките на Българска социалистическа партия с Движение за права и свободи са естествени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР