Към 12:30 московско време, курсът леко се понижи, но остана

...
Към 12:30 московско време, курсът леко се понижи, но остана
Коментари Харесай

Пропастта долар - рубла става все по-дълбока

Към 12:30 московско време, курсът леко се намали, само че остана над 100 рубли за $ – наклонност, която се развиваше през цялата седмица, доближавайки августовския връх от 101,75 рубли за 1 Щатски долар, напомня The Moscow Times. Сайтът finam.ru планува „ песиместичен сюжет ” (120 рубли за Щатски долар 1) и цитира мнението на голям брой специалисти, че управляващите не могат да спрат девалвацията.

Високите етажи на властта в Русия „ се вършат, че не се случва нищо ”, написа The Moscow Times. Попитан по кое време рублата ще увеличи цената си, президентски консултант отговори: „ Рано или късно “. Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков прикани руснаците да не обръщат внимание на курса на $, а самият Владимир Путин похвали държавното управление и Централната банка, че „ реагират “, вършат всичко вярно и резултати ще има.

Руските стопански и финнсови кръгове оферират разнообразни хрумвания за ограничаващи ограничения. Министерството на икономическото рзвитие е за коренно прекъсване на приключването на капитали по китайски модел, до момента в който Министерството на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР