Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукГледах някакъв Росен Костурков от

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукГледах някакъв Росен Костурков от
Коментари Харесай

С шарлатани не се преговаря. И не се влиза в съюз

  Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук

Гледах някакъв Росен Костурков от Политическа партия по Българска национална телевизия. В тази групировка в действителност няма един естествен. НЯМА ЕДИН НОРМАЛЕН сякаш политик. Според Костурков ГЕРБ бутат страната към избори. След като ГЕРБ направиха и невъзможното, с цел да реализиран някакво единодушие.

За мен съставлява интерес от психическа позиция по какъв начин водачите на Политическа партия проектират персоналните си девиации върху толкоз огромна група от хора и въобще върху цялата политическа система. Може би психолози и социолози, занимаващи се с логика на психиката на тълпите, би трябвало да кажат за какво душевен мощно нестабилните хора имат толкоз мощно влияние върху огромни маси, дано не давам образци от историята с „ баналността на злото “, със сина на обущаря от Тбилиси, с идейния основател на Малката алена книга и прочие

Защо в такива исторически обстановки набедените за интелектуалци в обществото стартират да козируват на формалния информационен кич и да се нагаждат към острата политическа девиация, да я оправдават и даже да я построяват със личния си интелектуален запас?! Защо е този разпад на логическата нагледност? Нормалността се оказва прекомерно слаба, с цел да противостои на атрактивността, експанзията и нахлуването на ненормалността. Преувеличенията и лъжите на психическата девиация заемат голямо пространство и изтласкват хубавичко нормалност като нормална досада. Стресът в публиката като пробуждане за пристрастеност! Политическа партия са досадна Фата Моргана в страната на необразованите.

Ако ГЕРБ поддържат тези ненормалници от Политическа партия, да знаят, че са завършили. С шарлатани не се договаря. И не се влиза в съюз.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР