Кали отново цъфти с мъж до себе си. 43-годишната Галина

...
Кали отново цъфти с мъж до себе си. 43-годишната Галина
Коментари Харесай

Кали набързо прежали Влади и показа новия си мъж

Кали още веднъж цъфти с мъж до себе си. 43-годишната Галина Иванова се появи на празненство в компанията на гадже от Ню Йорк, оповестява четец на "Уикенд ", очевидец на първото светско дефиле на мачото, написа изданието.

"Кали сподели новия си съкровен другар на ваучър в софийско заведение. Не се разбра от кое място се познават, нейните другари шушукат, че красавецът е с пет години по-млад от певицата и има сериозен бизнес оттатък Океана ", изяснява информаторът пред вестника.

Наскоро чалга звездата, която има трима синове от трима разнообразни мъже, се раздели с последния си обичан – Владимир. В изявление за "Уикенд " тя удостовери слуховете, че към този момент не е с него. "Да, разделихме се! Не пребивавам с него от дълго време. Не желая да изпадам допълнително детайлности, тъй като не ми се приказва по тази тематика ", отсече Кали. "Чувствам се чудесно. Продължавам да си поддържам връзка с някогашния, само че нищо повече. За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави ", мъдрува певицата. Раздялата не подмина хубавицата, въпреки че през лятото двамата с Владимир бяха на екзотична отмора на Малдивите, на която се пробвали да скрепят връзката си.

Преди четири години Кали роди третия си наследник Александър, откакто с Владимир към този момент имаха сериозна връзка. По време на аферата двамата на няколко пъти се разделяха и събираха, само че обясняваха възходите и паденията като метод да укрепват любовта си. Краят обаче към този момент е подложен и изпълнителката на безконечния шлагер "4-4-2 " се впусна в нова интимна случка.

Певицата счита, че децата са най-важните в живота ѝ и няма никакъв проблем да се разделя с бащите им, в случай че нещата не вървят. Освен Владимир, Кали е мама на 18-годишния Георги и 9-годишния Марк. Въпреки гаджето нюйоркчанин певицата няма доста време за разпръскване, защото е много ангажирана с кръчмарски участия, а и постоянно пилее сили като коментатор във "ВИП Брадър ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР