Кал, неасфалтирани и мръсни улици в село Ново Делчево. За

...
Кал, неасфалтирани и мръсни улици в село Ново Делчево. За
Коментари Харесай

Кални и неасфалтирани улици: Младите семейства обмислят да напуснат село Ново Делчево

Кал, неасфалтирани и мръсни улици в село Ново Делчево. За това алармират фенове на bTV. Селото се намира единствено на 5 км. от Сандански.



Жители алармират, че са събирали подписка и са писали тъжби до община Сандански, само че обстановката не се трансформира.

Младите фамилии, населяващи Ново Делчево, към този момент обмислят да го изоставен, в случай че някой не чуе молбите им и този път.

От над пет години се събират подписи в селото и се изпращат и до двете кметства, само че има единствено предизборни обещания, сподели гражданин на Ново Делчево.

Майки описват, че не могат да разхождат децата си количките на открито.

Аз съм взаимен с хората за улиците. Действително при проливни дъждове улиците стават реки. При изработката на канализацията и промяната на тръбите улиците бяха засипвани с баластра, а равнището на улиците се подвигна с 40-50 см. Трябва да се направи главен ремонт на шахтите, тъй като те са задръстени, сподели кметът на Ново Делчево Валентин Апостолов.

Решението е изцяло асфалтиране на улиците на село Ново Делчево. Те са с дължина до 10 км. Общината е пуснала социална поръчка и до месец и половина би трябвало са стартира асфалтирането. Това ще коства над 11 млн. лева, сподели зам.-кмет по строителството в Сандански Благой Дончев.

Друг гражданин споделя, че това са единствено обещания и план няма.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР