Каквото сабя покаже в политически аспект. Това заяви вътрешният министър

...
Каквото сабя покаже в политически аспект. Това заяви вътрешният министър
Коментари Харесай

Рашков за КПКОНПИ: Каквото сабя покаже

" Каквото сабя покаже в политически аспект ". Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков пред БТВ за възможното му назначение на нов началник на Антикорупционната комисия.

Нека се задвижи процедурата, а, настоя Рашков , който дефинира предлагания му шефски пост като предизвикателство.

За мистериозния аероплан, кацнал сред Шумен и Търговище, Рашков съобщи, че самолетът е доловен по пътя му от Литва, през Полша, Унгария, Румъния и България, която се оказала крайната му дестинация. Самолетът не се е подчинил на военновъздушните сили на унгарските управляващи и всичко е станало като на филм - летците се качили на самолета и са отпътували в незнайна посока, разяснява Рашков.

Има формирано досъдебно произвеждане по случая. Рашков има информация, която ще се даде на държавното обвиняване. Нека изчакаме следствието и тогава да дадем достоверна информация , посочи министърът, който се въздържа да каже какъв брой души са пътували в самолета. Има съображение да се счита, че хората от мистериозния полет са направили закононарушение. Рашков увери, че няма съображение за терзания.
 Малък аероплан извършител от Унгария кацна у нас
Малък аероплан извършител от Унгария кацна у нас

Прелетял, съпровождан от изтребители, през Сърбия и Румъния

За промяната в Министерство на вътрешните работи, Рашков посочи, че тя е завършила на 98%. За 6 месеца са освободени към 2 хиляди души от Министерство на вътрешните работи.

Бойко Рашков няма информация Таки да е обвързван с лабораторията на българо-турската граница.

Той се надява още в къси периоди следствието за Автомагистрала " Хемус " да завърши. Министерство на регионалното развитие не е направило нито една стъпка да сезира съда за инхаус договорите, подписаните все още, когато държавното управление е било ръководено от Бойко Борисов. Строителният пазар у нас е завзет от строителните компании, близки до предходната власт, уточни още Рашков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР