Каквото и да направи министърът на културата, той е компетентен.

...
Каквото и да направи министърът на културата, той е компетентен.
Коментари Харесай

Фицата бесен на министър просто Наско: Два месеца се крие от мен!

„ Каквото и да направи министърът на културата, той е способен. Не считам за редно на апелите му да се дава втори късмет. Трябва ни човек с стоманен пестник в кадифена ръкавица. Такъв симптом не виждам в настоящия министър “, това показа пред „ България Днес “ артистът Филип Аврамов - Фицата.

Актьорът снима занимателно клипче, в което имитира прословутото видео от прозореца на кабинета на министъра на културата Атанас Атанасов, в което 32-годишният общественик благодари за честитките за рождения му ден.

Месец след видеото, което провокира спорни публични реакции, в това число с апели за оставка на министър Наско, Филип Аврамов към момента не се е срещал с него, макар отправените запитвания.

„ Звъних на писатели, художници и други създатели, никой още не се е срещал с него. Как ще схванеш от какво има потребност гилдията? Не става по този начин. Няма да стане до момента в който не се обърне към всички тези хора. От доста време желая среща с него. Кой ли не желае среща по два пъти с министъра, а  още нямам отговор. Него го няма горкият. Трябва да си почине. Толкова огромно напрежение, че два месеца го няма.  Вместо да се скъса от работа първите месеци “ споделя Фицата. Той упорства за промени в Закона за авторското право и меценатството.

„ Вече не желая да се виждам с министър Наско, няма какво да си кажем. Нека се огражда с хора, които го обичат и му споделят, че е доста готин, макар че знае, че не е. Приятен уикенд, прелестен мандат и всичко да е прелестно. И в случай че си излъже, че става за министър на културата “, сподели още Аврамов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР